splosiow@wodip.opole.pl77 412 53 26

Plan lekcji

Rozkład lekcji i przerw międzylekcyjnych

1. lekcja 8.00 – 8.45 | przerwa 10 min

2.lekcja 8.55 – 9.40 | przerwa 10 min

3.lekcja 9.50 – 10.35 | przerwa 15 min

4.lekcja 10.50 – 11.35 | przerwa 15 min

5.lekcja 11.50 – 12.35 | przerwa 15 min

6.lekcja 12.50 – 13.35 | przerwa 10 min

7.lekcja 13.45 – 14.30 | przerwa 5 min

8.lekcja 14.35 – 15.20

 ŚWIETLICA SZKOLNA – 1 wrzesień 2022

PONIEDZIAŁEK

WTOREK

ŚRODA

CZWARTEK

PIĄTEK

6.30 – 8.00 – M. Żak

7.15 – 8.00 – M. Kukiz

8.00 – 8.45 – I.Lis

12.35 – 13.40 – M. Żak

12.35 – 14.30 –  E. Mraczek

13.40 – 14.30 – I. Lis

14.30 – 15.15  – G. Cisakowska

15.15 – 16.15 – T. Kandefer

6.30 – 8.00 – E. Mraczek

7.15 – 8.00 – G. Smolińska

8.00 – 8.45  – G. Cisakowska

11.30 – 12.35 – G. Smolińska

12.35 – 13.40 – M. Kukiz

13.40 – 15.15 – T. Kandefer

15.15 – 16.15 – A. Piekoszewska

6.30 – 8.00 – A. Piekoszewska

7.15 – 8.45 – I. Lis

8.00 – 8.45 – M. Jabłońska

11.30 – 12.35 – G. Smolinska

12.35 – 14.30 –  I. Lis

12.35 – 13.40 – M. Kukiz

13.40 – 14.30 – T. Kandefer

14.30 – 16.15 – G. Cisakowska

6.30 – 8.00  – M. Żak

7.15 – 8.00 – I. Lis

 8.00 – 8.45 – G. Smolińska

8.45 – 9.40 – M. Kukiz

11.30 – 12.35 – M. Kukiz

13.40 –  14.30 –  G. Smolińska

12.35 – 13.40 – G. Smolińska

13.40 – 15.15 – T. Kandefer

15.15 – 16.15 – A. Piekoszewska

6.30 – 8.00 – M. Kukiz

8.00 – 8.45  – M. Jabłońska

7.15 – 8.45– E. Mraczek

11.30 – 12.30 – M. Kukiz

12.35 – 13.35 –  T. Kandefer

13.35 – 16.15 – E. Mraczek

12.30 – 14.30 – G. Smolińska

Skip to content